Ajánlatkérés vagyonvédelmi felelősségbiztosításra

Ha szeretne ajánlatot kérni szakmai felelősségbiztosításra, csak adja meg az adatokat, és 24 órán belül keresni fogom a részletes ajánlatokkal. Az ajánlatkérésnek költsége nincs, kötelezettséggel nem jár. A versenyképes biztosítók ajánlatait összehasonlítom és értékelem.

30% kedvezmény vagyonvédelmi szakmai felelősségbiztosításra

2023.10.31-ig 30% kedvezménnyel köthet vagyonvédelmi, őrző-védő, magánnyomozó cég szakmai felelősségbiztosítást több biztosítónál, érdemes még ebben a hónapban ajánlatot kérni!

Gyors ajánlatadás

Pár órán belül küldöm emailben az ajánlatokat, így ha sürgős a biztosítás (például az engedély miatt), jelölje az ajánlatkérés során, és akár még ma meg tudjuk kötni a biztosítást!

Árgarancia

Függetlenek vagyunk, az összes biztosítóval együtt dolgozunk, így garantáltan meg tudjuk keresni a legjobb megoldást.

Hosszú távú megoldás

A kockázatok kezelése egy hosszú távú feladat, ezért a biztosításokat minden évben aktualizáljuk az árbevétel, létszám és a felmerülő igények alapján.

 

Küldetés

Célunk, hogy minden cég és vállalkozó ismerje meg a biztosítások előnyeit, és használja ki ezeket úgy, hogy a legjobb szolgáltatást a legjobb áron kapja meg.

Példák a díjakra és a szolgáltatásra

A bemutatott példák csak egy adott tevékenység esetén a megjelölt szolgáltatásra vonatkoznak, a más tevékenységnél vagy más szolgáltatással eltérések lehetnek.

Személyvédelmi, vagyonvédelmi és őrző-védő cég szakmai felelősségbiztosítása

Kalkuláció alapja: személyvédelmi, vagyonvédelmi őrző-védő cég, évente fizet átutalással, bruttó árbevétel 25 millió forint, alkalmazottak száma 4.

Szolgáltatás szakmai felelősségbiztosítás szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként 2.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Limit évente 2.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Önrész 10%, 25.000 Ft 10%, 25.000 Ft
Legjobb díj 22.583 Ft/év 25.838 Ft/év

További kedvezmények lehetségesek például magasabb önrész vállalása esetén. Kérjen ajánlatot!

 

Magánnyomozó cég szakmai felelősségbiztosítása

Kalkuláció alapja: Magánnyomozó cég, félévente fizet átutalással, árbevétel 22 millió forint, alkalmazottak száma 10.

Szolgáltatás szakmai felelősségbiztosítás szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként 2.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Limit évente 2.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Önrész 10%, 50.000 Ft 10%, 50.000 Ft
Legjobb díj 31.892 Ft/év 34.069 Ft/év

További kedvezmények lehetségesek például díjlehívás vagy éves fizetés esetén. Kérjen ajánlatot!

Orvosi és egészségügyi szakmai felelősségbiztosítás

Kalkuláció alapja: háziorvos és egy asszisztense biztosított, évente fizet átutalással.

Szolgáltatásorvosi szakmai felelősségbiztosításorvosi szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként5.000.000 Ft10.000.000 Ft
Limit évente10.000.000 Ft50.000.000 Ft
Önrész10%, 10.000 Ft10%, 10.000 Ft
Legjobb díj19.550 Ft/év25.500 Ft/év

További kedvezmények lehetségesek például több orvos vagy egészségügyi alkalmazott biztosítása esetén. Kérjen ajánlatot!

Személyvédelmi, vagyonvédelmi és őrző-védő cég szakmai felelősségbiztosítása

Kalkuláció alapja: személyvédelmi, vagyonvédelmi őrző-védő cég, félévente fizet átutalással, bruttó árbevétel 26 millió forint.

Szolgáltatásőrző-védő szakmai felelősségbiztosításőrző-védő szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként2.000.000 Ft5.000.000 Ft
Limit évente2.000.000 Ft5.000.000 Ft
Önrész25.000 Ft25.000 Ft
Legjobb díj24.390 Ft/év27.900 Ft/év

További kedvezmények választhatók például éves fizetés esetén. Kérjen ajánlatot!

Példa a vagyonvédelmi szakmai felelősségbiztosítás feltételekre

Miért érdemes őrző védő és vagyonvédelmi cégeknek szakmai felelősségbiztosítást kötni Magyarországon?

 

Az őrző-védő és vagyonvédelmi cégeknek Magyarországon érdemes szakmai felelősségbiztosítást kötniük számos fontos ok miatt. Ezek közül néhány legfontosabb előny:

Felelősségvállalás: Az őrző-védő és vagyonvédelmi cégek tevékenysége során különféle kockázatok merülhetnek fel, például a biztonsági szolgáltatások hiányosságaiból, vagy akár az alkalmazottak által okozott anyagi károkból vagy személyi sérülésekből eredő felelősség. A szakmai felelősségbiztosítás az ilyen helyzetekre készülve megvédi a cégeket a váratlan követelésekkel szemben.

Jogszabályoknak, pályázatoknak való megfelelés: A rendőrség minden vagyonvédelemmel, őrzés-védelemmel, magánnyomozással vagy riasztó szereléssel foglalkozó vállalkozásnak előírja a szakmai felelősségbiztosítás meglétét, de minimális limitet nem ír elő, a legkisebb limit is elég a rendőrségi engedélyhez. Számos esetben a nagyobb projektekhez való pályázáshoz előfeltétel lehet egy megfelelő szakmai felelősségbiztosítás megléte, ott már gyakori a limit előírás is. A biztosítás megléte tehát kötelező, és egy magasabb kártérítési limittel növelheti a cég esélyeit a komolyabb és magasabb költségű munkák elnyerésére.

Megbízhatóság és hitelesség: A szakmai felelősségbiztosítás jelenléte jelzi az ügyfelek és partnerek felé, hogy a cég tudatában van a felelősségének és képes vállalni a tevékenységeivel kapcsolatos kockázatokat. Ez növeli az ügyfelek bizalmát és hozzájárul a cég hitelességéhez.

Kártérítési kötelezettségek csökkentése: Ha a cég hibából eredő károkat okoz, a szakmai felelősségbiztosítás fizeti a kártérítési kötelezettségeket és fedezni az esetleges jogi költségeket (10% önrész levonása után). Ezért fontos a gazdasági stabilitás megőrzése szempontjából.

Fontos hangsúlyozni, hogy a szakmai felelősségbiztosítás körültekintő kiválasztása és a megfelelő fedezet meghatározása elengedhetetlen. Az üzleti tevékenység jellegétől és méretétől függően érdemes szakértő biztosítási tanácsadó segítségét is kérni a megfelelő biztosítási megoldások megtalálásához.

 

A  biztosító vállalja, hogy – a szerződésben megállapított mértékben és feltételek szerint – mentesíti a biztosítottat olyan károk megtérítése alól, melyet a biztosított a tevékenységére irányadó foglalkozási szabályok megszegése folytán a vagyonvédelmi szolgáltatás jogosultjának okoz és amelyért a biztosított kártérítési felelősséggel tartozik.

Továbbá a választott biztosító a biztosítási limit erejéig helytáll a biztosított helyett, ha annak sérelemdíj fizetési kötelezettsége keletkezik. A biztosítási védelem arra az esetre vonatkozik, ha a biztosítottat azért terheli sérelemdíj fizetési kötelezettség, mert vagy maga vagy az általa foglalkoztatottak a munkavégzésük során másnak személyiségi jogi jogsértést okoztak. 

Két példa káresetekre:

 

  1. Példa: Egy őrző-védő kft. feladata hogy egy területet óránként körbejárjon. Az őr elaludt és két óra elteltével járta újra körbe a területet, ahol addigra az egyik épületbe betörtek. Ebben az esetben a kft.-nek meg kell térítenie a betörésből eredő kárt, kivéve, ha rendelkezik vagyonvédelmi vállalkozások szakmai felelősségbiztosításával.
  2. Példa: Egy őrző-védő kft. által őrzött építési területre az őr hibájából betörnek és eltulajdonítanak több értékes kisgépet. Ebben az esetben is a kft.-nek kell megtérítenie a kárt, kivéve, ha rendelkezik vagyonvédelmi vállalkozások szakmai felelősségbiztosításával.