Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretne felelősségbiztosítási ajánlatot kérni, csak adja meg az elérhetőségét, és 24 órán belül keresni fogom a részletes adatokért.

dr. Takács Gergely

Független biztosítási alkusz – várom megkeresését!

 

Adatait bizalmasan kezeljük, adatvédelmi tájékoztatónkat innen letöltheti.

Rólam

Senki sem arról álmodik gyerekként, hogy ha nagy lesz, független biztosítási alkusz szeretne lenni. Az egyetem végzése közben úgy terveztem, hogy bankban vagy biztosítóban fogok dolgozni, gyerekkoromtól érdekelt a pénzügyi világ, így is választottam egyetemet. Hasznosnak találtam, hogy egyetemista diákként kipróbáljam a „másik” oldalt, egy jó tapasztalatot szerettem volna, amiből tanulva jobban rálátok majd a folyamatokra azokhoz képest, akik az egyetem után rögtön egy banknál vagy biztosítónál kezdenek. Olyan szempontból is hasznos volt, hogy egyetem végén már több állásajánlatot is kaptam, és gondoltam majd a közvetítői tapasztalatok alapján döntök, melyik biztosítónál lenne érdemes dolgozni.

Így kezdtem 2006-ban, másodéves egyetemistaként a biztosításközvetítést. Lelkesen bújtam az apróbetűs részeket is a feltételben, érdekes volt ügyfelektől hallani, hogy nekik mi a fontos, minden a terv szerint haladt, gondoltam majd az egyetem után milyen jó lesz egy biztosítónál ezeket a tapasztalatokat felhasználva dolgozni. Azonban annyira megtetszett, hogy a diploma megszerzése után már nem is akartam váltani, rájöttem, hogy ezt szeretem csinálni, már nem szívesen hagytam volna el az ügyfeleimet és jártam volna be egy biztosítóba minden reggel pályakezdőként.

2009-ben már voltak online megoldások sok biztosítási termékre, lehetett online kgfb-t, casco-t, utasbiztosítást kötni, de a cégek és az egyéni vállalkozók biztosításait mindegyik nagy online biztosítási alkusz cég messzire kerülte, ez olyan bonyolult terület, amit nem akartak vállalni.

 

Segíteni akartam az ügyfeleimnek továbbra is, és megoldást találni arra, hogy a vállalkozók is hasonló szolgáltatást kapjanak, mint egy magánszemély egy gépjármű vagy utasbiztosításnál, hogy néhány adat online megadása után hamarosan ajánlatot lát már az ügyfél, és választhat egy objektív összehasonlítás alapján.

2009-ben ezért létrehoztam a saját honlapomat, amelyen keresztül bármilyen tevékenységre biztosítási ajánlatot kérhet egy vállalkozó, és pár órán belül választhat az emailben érkező ajánlatok közül. Gyakran még az ajánlatkérés napján megkötjük a biztosítást és van kötvényszám is, így ha valakinek sürgős a biztosítás egy engedély vagy induló projekt miatt, annak is tudok segíteni. Akinek nem sürgős, csak szeretne egy profi összehasonlítást, és érdeklik a lehetőség az összes lehetséges biztosítónál, az is megtalálja a legjobb megoldást. Mivel az összes biztosítóval kapcsolatban állok, így garantáltan meg tudom találni a legjobb árat.

Őszintén nem gondoltam, hogy erre ekkora igény van Magyarországon, az online világ nagy fejlődése elérte ezt a területet is szerencsére, így a honlap 15 éve alatt már 6.800 ügyfél választotta a felelossegbiztosito.hu-t biztosítási partnerének, és kötött biztosítást. Köszönöm a bizalmat!

Vélemények

Rólunk mondták

Biztosítás Navigátor Zrt. (a PCH Biztosítási Alkusz Kft. jogutódja)

Alapítás: 1992. július 13. (31 éves szakmai múlt)

Jegyzett tőke: 15.000.000 Ft (stabil pénzügyi alapokkal rendelkezünk)

Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank