Ajánlatkérés vagyonvédelmi felelősségbiztosításra

Ha szeretne ajánlatot kérni vagyonvédelmi felelősségbiztosításra, csak adja meg az adatokat, és 24 órán belül keresni fogom a részletes ajánlatokkal. Az ajánlatkérésnek költsége nincs, kötelezettséggel nem jár. A versenyképes biztosítók ajánlatait összehasonlítom és értékelem. (Adatait bizalmasan kezeljük.)

Cégnév
Név
Email
Telefonszám
Tevékenység
(pontosan)
Árbevétel
millió forint/év (nettó)
Létszám
Önrész

Limit káronként
millió forint

(legfeljebb ennyit térít a biztosító káreseményenként)

Limit évente
millió forint

(legfeljebb ennyit térít a biztosító évente)

Van biztosítása?
Igen
Nem, még nincs
Üzenet
S.O.S. ajánlatot kérek

Példák a díjakra és a szolgáltatásra

A bemutatott példák csak egy adott tevékenység esetén a megjelölt szolgáltatásra vonatkoznak, a más tevékenységnél vagy más szolgáltatással eltérések lehetnek.

vagyonvédelmi felelősségbiztosítás

1. Személyvédelmi, vagyonvédelmi és őrző-védő cég szakmai felelősségbiztosítása

Kalkuláció alapja: személyvédelmi, vagyonvédelmi őrző-védő cég, évente fizet átutalással, bruttó árbevétel 25 millió forint, alkalmazottak száma 4.

Szolgáltatás őrző-védő szakmai felelősségbiztosítás őrző-védő szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként 2.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Limit évente 2.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Önrész 10%, 25.000 Ft 10%, 25.000 Ft
Legjobb díj 22.583 Ft/év 25.838 Ft/év

További kedvezmények lehetségesek például éves fizetés esetén. Kérjen ajánlatot!

vagyonvédelmi felelősségbiztosítás

2. Vagyonvédelmi és magánnyomozó cég cég szakmai felelősségbiztosítása

Kalkuláció alapja: vagyonvédelmi és magánnyomozó cég, félévente fizet átutalással, bruttó árbevétel 22 millió forint, alkalmazottak száma 10.

Szolgáltatás őrző-védő szakmai felelősségbiztosítás őrző-védő szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként 2.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Limit évente 2.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Önrész 10%, 50.000 Ft 10%, 50.000 Ft
Legjobb díj 31.892 Ft/év 34.069 Ft/év

További kedvezmények lehetségesek például éves fizetés esetén. Kérjen ajánlatot!

vagyonvédelmi felelősségbiztosítás

Mire érdemes figyelni vagyonvédelmi felelősségbiztosítás kötés esetén?

A szakmai felelősségbiztosítás feltételeiben számos olyan eset van, amire nem fizet a biztosító, csak ha külön jelzi az ügyfél a biztosítás megkötésekor, hogy erre is szeretné kiterjeszteni a biztosítást. Például az egyik biztosítónál külön meg kell jelölni, ha a vállakozás foglalkozik magánnyomozással is. Egy másik biztosítónál négy kiemelten veszélyes tevékenység van, amire csak külön díjért terjed ki a biztosítás: pénz vagy értékcikk szállítása és őrzese, vagyonvédelmi tevékenység távfelügyeleti rendszer üzemeltetésével; vagyonvédelmi biztonságtechnikai rendszerek telepítése, tervezése és üzemeltetése; és építési területek őrzese. Biztosítás kötés előtt, vagy meglevő biztosításuk felülvizsgálatakor kérdezzenek rá, hogy erre kiterjed-e a biztosításuk.

Fontos továbbá a limit, amely a biztosító által maximálisan fizetendő kártérítés összegét jelenti. A káronkénti limit azt jelenti, hogy egy káreseményre legfeljebb mennyit fizet a biztosító, az éves limit esetén összeadják az adott biztosítási évben bekövetkezett károk összegét, és a limitben meghatározott összegnél többet nem fizetnek ki egy év alatt kártérítésként.

Például az egyik biztosítónál nagyon olcsón lehet kötni biztosítást, de a limit 1 millió Ft káronként. Így egy 2 milliós kár esetén 1 millió forintot az ügyfél fizet, mert a biztosítás legfeljebb 1 millió forintot fizet kártérítésként. Érdemes figyelmesen elolvasni az ajánlatot és a kötvényt, általában arról kiderülnek ezek az információk, a limit és a tevékenység megjelölése különösen fontos. Egy lelkiismeretes biztosítás tanácsadó természetesen erre külön is felhívja ügyfele figyelmét.

vagyonvédelmi felelősségbiztosítás

Példa a vagyonvédelmi szakmai felelősségbiztosítás feltételekre

Ha érdekli, innen letöltheti egy piacvezető biztosító feltételeit.

Árgarancia és 20% kedvezmény

Függetlenek vagyunk, az összes biztosítóval együtt dolgozunk, így meg tudom keresni a legjobb megoldást. Július 31-ig legalább 25% kedvezménnyel köthet szakmai felelőssegbiztosítást!

Példaszámítások

Nézzen meg néhány példát, mennyibe kerül egy vagyonvédelmi szakmai felelősségbiztosítás: vagyonvédelmi cég 25 milliós árbevétellel, magánnyomozó cég 22 milliós árbevétellel!

24 órán belül ajánlatok és biztosításkötés

Ajánlatkérésére 24 órán belül válaszolok, és a versenyképes biztosítók ajánlatait összehasonlítom. Ha sürgős, kérem jelezze, és még az ajánlatkérés napján meg tudjuk kötni a biztosítást.

dr. Takács Gergely

Gergely

Várom megkeresését: kérjen ajánlatot online vagy hívjon telefonon: 06-20-994-2001!

Hosszú távú megoldás

A kockázatok kezelése egy hosszú távú feladat, ezért a biztosításokat minden évben aktualizáljuk.

Küldetés

Célunk, hogy minden cég és vállalkozó ismerje meg a biztosítások előnyeit, és használja ki ezeket úgy, hogy a legjobb szolgáltatást a legjobb áron kapja meg.

"Megbízható a munkavégzése, egyénre szabott az ajánlat"

Elégedettek voltunk azzal, hogy több évre ha visszatekintünk a PCH /mi Takács Gergővel állunk kapcsolatban/ év végén önállóan kezdeményezte az új kötési ajánlatok megtételét (ez segített abban, hogy ne feledkezzünk meg az évforduló adta biztosítási kötés lecserélésről).

- Az új ajánlatok mindig Ft. megtakarítást jelentettek.

- Megbízható a munkavégzés.

- Egyénre szabott az ajánlat.

- A felmerülő kérdésekre választ és megoldást kapunk.

- Kőrösi Lászlóné, ügyvezető, KLLK Kft.