23 biztosító partner

Független biztosítási alkuszként az összes Magyarországon létező biztosítóval szerződésben állunk, bármilyek biztosítóhoz tudunk biztosítást közvetíteni.

A biztosítók többsége nem foglalkozik minden biztosítással, ezért a nevük mögött fel van tüntetve, hogy mivel foglalkoznak. Így megnézheti, hogy ajánlatkérés esetén melyik biztosítóktól kaphat ajánlatot.

Név szerint:

1. Aegon ( felelősségbiztosítás)

2. Allianz (tervezői szakmai felelősségbiztosítás, könyvelői szakmai felelősségbiztosítás, orvosi szakmai felelősségbiztosítás, vagyonvédelmi szakmai felelősségbiztosítás, felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadói szakmai felelősségbiztosítás)

3. April

4. Chartis

5. CIG Pannónia (tervezői szakmai felelősségbiztosítás)

6. EUB

7. Generali (tervezői szakmai felelősségbiztosítás, könyvelői szakmai felelősségbiztosítás, orvosi szakmai felelősségbiztosítás, vagyonvédelmi szakmai felelősségbiztosítás, felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadói szakmai felelősségbiztosítás)

8. Genertel

9. Groupama Garancia (tervezői szakmai felelősségbiztosítás, könyvelői szakmai felelősségbiztosítás, orvosi szakmai felelősségbiztosítás)

10. ING

11. Erste

12. MKB (orvosi szakmai felelősségbiztosítás)

13. Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) (tervezői szakmai felelősségbiztosítás)

14. K&H

15. Mai Casco

16. Magyar Posta

17. QBE Atlasz

18. Signal (felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadói szakmai felelősségbiztosítás, vagyonvédelmi szakmai felelősségbiztosítás)

19. TIR Biztosító Egyesület

20. Union

21. Uniqa (tervezői szakmai felelősségbiztosítás, könyvelői szakmai felelősségbiztosítás)

22. Vienna Life

23. Wáberer

dr. Takács Gergely

Gergely

Várom megkeresését!

10 év szakmai tapasztalat

2006 óta foglalkozom biztosításokkal, 21 évesen kötöttem az első ügyfelemmel biztosítást.

Árgarancia

Függetlenek vagyunk, az összes biztosítóval együtt dolgozunk, így meg tudom keresni a legjobb megoldást. Nem kell attól félnie, hogy más biztosítónál jobb díjat vagy szolgáltatást kapna.

100%-os ajánlat

Minden biztosító ajánlatát összesítem, amely versenyképes lehet.

Profi összehasonlítás

Az ajánlatokat nem csak ár szerint állítom sorrendbe, hanem a szolgáltatást és a kárrendezési tapasztalatainkat is értékelem. A legjobb ajánlatokat táblázatban összehasonlítom.

"Te voltál a leggyorsabb"

"Kértem ajánlatot tőled és pár "nagy" biztosító cégtől is, de te voltál a leggyorsabb és az aki kész megoldással szolgáltál amiből csak választanom kellett. Köszönöm a gyors és az igényeimnek megfelelő szolgáltatást." - Nagy László, ügyvezető, ControlSys Team Kft.

"Pont amit kerestünk!"

"Gyors, részletes, pontos ajánlatadás, rugalmas módosítás, egyszerűsített ügyintézés - pont, amit kerestünk!" - Szakács Péter, ügyvezető, Finex 5.0 Kft.