Ajánlatkérés könyvelői felelősségbiztosításra

Ha szeretne ajánlatot kérni könyvelői, adótanácsadói vagy könyvvizsgálói felelősségbiztosításra, csak adja meg az adatokat, és 12 órán belül keresni fogom a részletes ajánlatokkal. Az ajánlatkérésnek költsége nincs, kötelezettséggel nem jár. A versenyképes biztosítók ajánlatait összehasonlítom és értékelem. (Adatait bizalmasan kezeljük, adatvédelmi tájékoztatónkat innen letöltheti.)

Az ajánlatkérő rész átmenetileg nem működik, kérem hívjon telefonon: +36-20-994-2001 vagy írjon emailt: gergely@felelossegbiztosito.hu.

Cégnév
Név
Email
Telefonszám
Tevékenység
(pontosan)
Árbevétel
millió forint/év (nettó)
Önrész

Limit káronként
millió forint

(legfeljebb ennyit térít a biztosító káreseményenként)

Limit évente
millió forint

(legfeljebb ennyit térít a biztosító évente)

Mulasztási bírságra kiterjedjen a biztosítás?
Igen
Nem
Retroaktív fedezetet kér?
Igen, kérek
Nem kérek
Érdekel
Van biztosítása?
Igen
Nem, még nincs
Üzenet
S.O.S. ajánlatot kérek

Példák a díjakra és a szolgáltatásra

A bemutatott példák csak egy adott tevékenység esetén a megjelölt szolgáltatásra vonatkoznak, a más tevékenységnél vagy más szolgáltatással eltérések lehetnek.

könyvelői felelősségbiztosítás

1. Könyvelő cég szakmai felelősségbiztosítása, 4,5 milliós árbevétel

Kalkuláció alapja: könyvelő cég biztosított, éves árbevétele 4,5 millió Ft, évente fizet átutalással.

Szolgáltatás könyvelői szakmai felelősségbiztosítás könyvelői szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként 1.000.000 Ft 2.000.000 Ft
Limit mulasztási bírságra 500.000 Ft 2.000.000 Ft
Limit évente 1.000.000 Ft 2.000.000 Ft
Önrész 10%, 50.000 Ft 10%, 50.000 Ft
Legjobb díj 23.134 Ft/év 33.131 Ft/év

A mulasztási bírság limite a különbség a két ajánlat között, ez jelentősen befolyásolja a díjat. További kedvezmények lehetségesek például csoportos beszedés fizetési mód választása esetén. Kérjen ajánlatot!

könyvelői felelősségbiztosítás

2. Könyvelő és adótanácsadó cég szakmai felelősségbiztosítása

Kalkuláció alapja: könyvelő, adótanácsadó és könyvvizsgáló cég biztosított, éves árbevétele 5 millió Ft, évente fizet átutalással.

Szolgáltatás könyvelői szakmai felelősségbiztosítás könyvelői szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként 5.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Limit mulasztási bírságra 2.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Limit évente 5.000.000 Ft 5.000.000 Ft
Önrész 10%, 50.000 Ft 10%, 50.000 Ft
Legjobb díj 34.500 Ft/év 38.906 Ft/év

A mulasztási bírság limite a különbség a két ajánlat között, ez jelentősen befolyásolja a díjat. További kedvezmények lehetségesek például csoportos beszedés fizetési mód választása esetén. Kérjen ajánlatot!

könyvelői felelősségbiztosítás

3. Könyvelő cég szakmai felelősségbiztosítása, 10 milliós árbevétel

Kalkuláció alapja: könyvelő cég biztosított, éves árbevétele 10 millió Ft, évente fizet átutalással.

Szolgáltatás könyvelői szakmai felelősségbiztosítás könyvelői szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként 5.000.000 Ft 10.000.000 Ft
Limit mulasztási bírságra 5.000.000 Ft 10.000.000 Ft
Limit évente 5.000.000 Ft 10.000.000 Ft
Önrész 10%, 50.000 Ft 10%, 50.000 Ft
Legjobb díj 39.469 Ft/év 44.344 Ft/év

A káronkénti limit és az éves limit a különbség a két ajánlat között, ez jelentősen befolyásolja a díjat. További kedvezmények lehetségesek például csoportos beszedés fizetési mód választása esetén. Kérjen ajánlatot!

Szakmai felelősségbiztosítás múltbeli hibákra

Felelősségbiztosítások esetén az a főszabály, hogy a biztosító csak olyan károkra fizet, ami a biztosítás ideje alatt végzett tevékenység során okoznak, és a biztosítás ideje alatt ki is derül, bejelentik a kárt. Ez szakmai felelősségbiztosításoknál különösen problémás, mivel a tevékenység végzése (szakmai hiba elkövetése) után akár évekkel később is kiderülhetnek károk.

Könyvelők, könyvvizsgálók, mérnökök, tervezők és orvosok esetén van jelentősége a korábban elkövetett hibákból származó károk biztosításának. Az említett szakmákban tipikusan nem a hiba elkövetése idején, hanem évekkel később derülnek ki károk, például akkor látszik egy épületen, hogy hibásan lett megtervezve. Vagy egy adóbevallást akár 5 évvel később is ellenőrizhet a NAV, és ebből is lehet kára egy könyvelő ügyfelének, aki ezért várhatóan bepereli a könyvelőt, aki a hibát elkövette.

retroaktív fedezet

Több biztosító is kínál erre megoldást, így kiterjed a biztosítás azokra a károkra is, ami biztosítás létrejötte előtt elkövetett hibából ered. Természetesen elvárás, hogy a biztosítás megkötése után derüljenek ki a károk, olyan károkra nem terjed ki a fedezet, ami a biztosításkötéskor ismert.

Ezt a kiterjesztést "retroaktív fedezetnek" vagy időbeli hatály kiterjesztésének hívják, és többlet díja van, de viszonylag olcsó. Például könyvelők és könyvvizsgálók esetén a retroaktív fedezet az elmúlt 5 évben elkövetett hibákra terjed ki.

retroaktív fedezet

Múltbeli hibákból származó károkra ezzel a megoldással köthető biztosítás, ez hasznos azoknak, akik tevékenységet már régebben gyakorolják, vagy akiknek volt korábban biztosítása, de megszűnt bármilyen okból.

Próbálja ki, kérjen ajánlatot szakmai felelősségbiztosítására!

Árgarancia és 30% kedvezmény

Függetlenek vagyunk, az összes biztosítóval együtt dolgozunk, így meg tudom keresni a legjobb megoldást. Március 31-ig legalább 30% kedvezménnyel köthet szakmai felelőssegbiztosítást!

Példaszámítások

Nézzen meg néhány példát, mennyibe kerül egy könyvelői szakmai felelősségbiztosítás: 5 milliós árbevétel, 10 milliós árbevétel és 20 milliós árbevétel esetén!

Múltbeli hibák biztosítása

Retroaktív fedezet vagy időbeli hatály kiterjesztése választható, így múltbeli hibákra is lehet biztosítást kötni, tudjon meg erről többet itt!

dr. Takács Gergely

Gergely

Várom megkeresését: kérjen ajánlatot online vagy hívjon telefonon: 06-20-994-2001!

Profi összehasonlítás

Az ajánlatokat nem csak ár szerint állítom sorrendbe, hanem a szolgáltatást és a kárrendezési tapasztalatainkat is értékelem. A legjobb ajánlatokat táblázatban összehasonlítom.

Garantált ár

Függetlenek vagyunk, az összes biztosítóval együtt dolgozunk, így meg tudom keresni a legjobb megoldást. Nem kell attól félnie, hogy más biztosítónál jobb díjat vagy szolgáltatást kapna.

Küldetés

Célunk, hogy minden cég és vállalkozó ismerje meg a biztosítások előnyeit, és használja ki ezeket úgy, hogy a legjobb szolgáltatást a legjobb áron kapja meg.

Hosszú távú megoldás

A kockázatok kezelése egy hosszú távú feladat, ezért a biztosításokat minden évben aktualizálom. Változik a piac, változik a cége, követem.

"Megbízható a munkavégzése, egyénre szabott az ajánlat"

Elégedettek voltunk azzal, hogy több évre ha visszatekintünk a PCH /mi Takács Gergővel állunk kapcsolatban/ év végén önállóan kezdeményezte az új kötési ajánlatok megtételét (ez segített abban, hogy ne feledkezzünk meg az évforduló adta biztosítási kötés lecserélésről).

- Az új ajánlatok mindig Ft. megtakarítást jelentettek.

- Megbízható a munkavégzés.

- Egyénre szabott az ajánlat.

- A felmerülő kérdésekre választ és megoldást kapunk.

- Kőrösi Lászlóné, ügyvezető, KLLK Kft.