Ajánlatkérés közbeszerzői felelősségbiztosításra

Ha szeretne ajánlatot kérni akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó felelősségbiztosításra, csak adja meg az adatokat, és 12 órán belül keresni fogom a részletes ajánlatokkal. Az ajánlatkérésnek költsége nincs, kötelezettséggel nem jár. A versenyképes biztosítók ajánlatait összehasonlítom és értékelem. (Adatait bizalmasan kezeljük, adatvédelmi tájékoztatónkat innen letöltheti.)

Az ajánlatkérő rész átmenetileg nem működik, kérem hívjon telefonon: +36-20-994-2001 vagy írjon emailt: gergely@felelossegbiztosito.hu.

Cégnév
Név
Email
Telefonszám
Tevékenység
(pontosan)
Létszám
Önrész

Limit káronként
millió forint

(legfeljebb ennyit térít a biztosító évente)

Limit évente
millió forint

(legfeljebb ennyit térít a biztosító káreseményenként)

Van biztosítása?
Igen
Nem, még nincs
Üzenet
S.O.S. ajánlatot kérek

 

felelősségbiztosítás

Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó példa

Kalkuláció alapja: évente fizet átutalással, 1 fő.

Szolgáltatás szakmai felelősségbiztosítás szakmai felelősségbiztosítás
Limit káronként 25.000.000 Ft 25.000.000 Ft
Limit évente 50.000.000 Ft 50.000.000 Ft
Önrész 10%, 100.000 Ft 10%, 200.000 Ft
Legjobb díj 105.600 Ft/év 95.040 Ft/év

További kedvezmények lehetségesek például díjlehívás vagy éves fizetés esetén. Kérjen ajánlatot!

felelősségbiztosítás

Felelősségbiztosítási limit és önrész: mennyi legyen?

A felelősségbiztosítások esetén négy tényező befolyásolja a díjat: az árbevétel, a tevékenység, a limit és az önrész. A limitet és az önrészt az ügyfél választja, ez egy veszélyes lehetőség. De nézzük mit is jelentenek ezek pontosan?

Limit: a biztosító által kifizetett kártérítés a limitet nem haladhatja meg. Kétféle limit van, káronkénti és éves, például 10 M Ft/kár és 30 M Ft/év. Ez azt jelenti, hogy kár esetén a biztosító legfeljebb 10 M Ft-ot térít. Ha ennél nagyobb a kár, akkor is csak a 10 M Ft-ot fizeti ki. Ha több kár történik egy évben, a károk összeadódnak, és az éves limitnél többet nem fizet a biztosító. Fontos, hogy az év biztosítási évet jelent, azaz a céges vagy vállalkozói biztosítási szerződés kezdetétol számított 12 hónapot. A naptári év nem számít. Az árbevétellel arányos limitet ajánlok.

felelősségbiztosítás

Önrész: kár esetén az önrészt az ügyfél fizeti, hasonlóan a casco károkhoz. Százalékos és forintban meghatározott általában mindig van felelősségbiztosítás esetén. Például 10%, 50.000 Ft önrész azt jelenti, hogy kár esetén a kárösszeg 10%-át, de legalább 50.000 Ft-ot nem fizeti ki a biztosító, azt az ügyfélnek kell fizetnie. Például egy 600.000 Ft-os kár esetén csak 540.000 Ft-ot fog fizetni a biztosító.

A limiten és az önrészen nem érdemes spórolni. Kevés limit vagy túl magas önrész nehéz helyzetbe hozhat egy vállalkozást. Például több biztosító is ajánl 3 vagy 5 M Ft-os limitet káreseményenként, ezek gyakran kevésnek bizonyulhatnak, és egy nagy kár esetén akár csődbe vihet egy céget egy kártérítési ügy. A magasabb limitek is csak 10-20%-kal drágábbak, ezért szerintem nem érdemes kockáztatni egy cég sorsát. Az árbevétellel arányosan érdemes megválasztani a limitet és az önrészt.

felelősségbiztosítás

Próbálja ki, kérjen ajánlatot felelősségbiztosításra !

Élvezze a gyorsaságot, nyerjen időt és pénzt!

 

10% kedvezmény

A felelősségbiztosítások díja átlagosan 10%-kal csökkent 1 év alatt, több biztosító akciót hirdetett, így várhatóan 20%-kal kedvezőbb lesz az ajánlat régi szakmai felelősségbiztosításánál!

Érdeklődik?

- Nézzen meg egypéldát, mennyibe is kerül egy felelősségbiztosítás egy akkreditált közbeszerzési tanácsadónak!

- Ismerje meg a limit és az önrész jelentését, hogy el tudja dönteni, mekkorát válasszon?

Új választható kiegészítők

A szakmai felelősségbiztosítás mellé választható adatkezelési felelősségbiztosítás (Gdpr) és időbeli hatály kiterjesztés is!

dr. Takács Gergely

Gergely

Várom megkeresését: kérjen ajánlatot online vagy hívjon telefonon: 06-20-994-2001!

Profi összehasonlítás

Az ajánlatokat nem csak ár szerint állítom sorrendbe, hanem a szolgáltatást és a kárrendezési tapasztalatainkat is értékelem. A legjobb ajánlatokat táblázatban összehasonlítom.

Garantált ár

Függetlenek vagyunk, az összes biztosítóval együtt dolgozunk, így meg tudom keresni a legjobb megoldást. Nem kell attól félnie, hogy más biztosítónál jobb díjat vagy szolgáltatást kapna.

Küldetés

Célunk, hogy minden cég és vállalkozó ismerje meg a biztosítások előnyeit, és használja ki ezeket úgy, hogy a legjobb szolgáltatást a legjobb áron kapja meg.

Hosszú távú megoldás

A kockázatok kezelése egy hosszú távú feladat, ezért a biztosításokat minden évben aktualizálom. Változik a piac, változik a cége, követem.